Esitykset

Ota meihin yhteyttä ja kysy hintaa: floutila@gmail.com, 0442857706

Kuva: Ville Saarikoski
Kuva: Ville Saarikoski

Uusi musiikkisirkusesitys   KELTAKUUL 

FlouTilan uusi säkenöivä ja ihmeellinen musiikkisirkusesitys "KELTAKUUL" saapuu vihdoin! Esitys on suunnattu kaikille ja se saa lapset sekä aikuiset haukkomaan henkeään! Kelta & Kuul loistavat kilpaa auringon kanssa ja tarjoavat elämyksen, joka ei tule unohtumaan!

Esityksen voi tilata omalle pihalleen tai sen voi nähdä myös kesän aikana kadulla Turussa ja muissa Suomen kaupungeissa. FlouTila toteuttaa kesä-heinäkuun vaihteessa lähiökiertueen, joka toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.

Fantastinen FlouShou Katuteatterispektaakkeli

Salaperäisellä tavalla myhkäisen Trick van Daikurin johdolla ryhmä huikeita taitureita esittää henkeäsalpaavia numeroita, joissa yhdistyy omalaatuinen taito ja huumori. Erikoiseen joukkoon mahtuu Daikurin oikea käsi Pensseli ja vasen käsi Sivellin. Nähtäväksi jää, kumpikätinen Trick on. Joukkoa värittää myös ryhmän kaksoset siiamista, Tiku&Taku, Matti&Töppö, Darmy&Anni, joiden veikeys ja notkeus hurmaavat varmasti. Sitten on Olavi, jonka pitäisi tehdä yhtä, mutta tekeekin usein jotain muuta. Silti hän onnistuu löytämään tiensä perille. Ja sitten on ryhmän kirkkain tähti, kreikkalaiseksi jumalaksikin tituleerattu, itseään ainoaksi tosissaan otettavaksi taiteilijaksi nimittävä Zorro. Hän antaa jokaiselle katsojalle palasen itsestään ja jää mieliin muhimaan. 

Tule, näe ja koe FANTASTINEN FlouShou!!
Katuteatteri Fantastinen FlouShou on teatteri- ja sirkusalan ammattilaisista koostuvan ryhmän valmistama esitys. Se on omanlaisensa katuteatteriversio perinteisestä kiertävästä sirkuksesta. Esitys on tehty pilke silmäkulmassa ja suurella innolla. Se sopii kaiken ikäiselle ja kokoiselle yleisölle. 
Esitystä tullaan näkemään mm. Turussa keskustan kaduilla kesä-heinäkuussa 2020. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Esityksessä tullaan huomioimaan turvavälit ja kokoontumisrajoitukset. Esityksen ensi-ilta on 5.6. klo 18.00. 

Ryhmä: Kati Urho, Pekka Laamanen, Marjut Hernesniemi, Myrsky Rönkä, Mika Formunen, Alisa Salonen ja Leevi Laamanen. 

Esitystä on tukenut Ida Aalbergin säätiön Petra Uexkullin rahasto.

Floutila - esitys

Floutila - esitys yhdistää sirkusta, fyysistä teatteria, loopperimusiikkia, improvisaatiota, ja paljon muuta. Esitys muokkautuu tilaajan toiveesta pituuden ja yleisön kanssa käytävän vuorovaikutuksen osalta. Energiatasoltaan korkea ja viihdyttävä esitys sopii mainiosti mihin tahansa tilaisuuteen.
Katso esityksen traileri:

Koko perheen sirkusshow

Tämä esitys on yhden miehen sirkusshow, joka yhdistelee eri sirkuslajeja ja kommunikointia lasten kanssa. Sirkuslajeina mm. yksipyöräinen, keppihevostasapainoilu, akrobatia ja jongleeraus. Lapsilla on mahdollisuus puhua ja kysyä kysymyksiä ihan mistä vaan esityksen aikana. Esitys on nähty päiväkodeissa, kouluissa, sairaalan lastenosastoilla sekä kaduilla ja taannut joka kerta hyvän mielen sekä lapsille, että aikuisille.

Esityksen kesto 40-50min.

Improvisaatioesitys

Voit tilata meiltä myös improvisaatioesityksen, jossa yleisö saa vaikuttaa siihen, mitä näkevät lavalla. Nauru on taattu, kun esiintyjät pistävät itsensä likoon tuntemattoman edessä. Varmaa on vain se, että kukaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Pieniä sketsejä ja kohtauksia sisältävä kokonaisuus sopii mihin tahansa tilaisuuteen. Esiintyjiä voi olla kahdesta neljään. 

Kontaktiklovneria

Floutila tarjoaa myös yleisön seassa tapahtuvaa kontaktiklovneriaa erilaisiin tapahtumiin. Kontaktiklovneriassa klovni on suorassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja luo tilanteeseen kuin tilanteeseen hauskoja näkökulmia katsoa maailmaa. Klovni lukee yleisöään ja toimii ympäriltään tulevien virikkeiden mukaan. Kontaktiklovnerialla ei ole rajoja ja se sopii monenlaisiin ympäristöihin. 

Näiden lisäksi voimme muovata esityksen juuri teidän tarpeille!