Pihakiertue

FlouTila - musiikkisirkusesitys 2020

FlouTila - musiikkisirkusesitys kiersi kevään ja kesän 2020 aikana yli 70 pihaa!! 

Pihakiertue oli meille sykähdyttävä kokemus! Kiitos siitä kuuluu kaikille teille, ketkä olitte tilaajina, yhteyshenkilöinä ja katsojina yli 70:ssä esityksessämme. Kiersimme kevään ja kesän 2020 aikana kerros-, rivi-, puu- ja omakotitalojen, päiväkotien, koulujen, palvelutalojen ja jopa mökkien pihoilla. Kävimme Turun lisäksi lukuisilla muilla Varsinais-Suomen paikkakunnalla. Olimme monien syntymäpäivillä ja muissakin tapahtumissa ja juhlissa. Tärkeimpänä asiana meille oli se ilo, joka kaikkien ihmisten silmissä loisti, vaikka elämmekin nyt epävärmassa ajassa. Kiitos siis kaikille kuluneesta puolesta vuodesta! FlouTila jatkaa esiintymistä edelleen ja suunnittelee jo seuraavaa esitystä ensi vuoden kiertueelle. 


Pihakiertueemme pääsi osaksi VALOA TURKUUN -videosarjaa! 


FlouTila - musiikkisirkusesitys on pihakiertueella Turun ja sen lähikuntien alueella. Taloyhtiöt, yksityishenkilöt ja erilaiset organisaatiot voivat tilata meidät pihoille esiintymään. Esitys soveltuu kerrostalo-, rivitalo-, ja omakotitalopihoihin. Vallitsevan tilanteen vuoksi yleisöä pyydetään seuraamaan esitystä ikkunoista, parvekkeilta, kuisteilta ja ovilta, eli pitämään turvavälit toisiinsa. Osassa esityksiä on mahdollista tehdä meille vapaaehtoinen MobilePay lahjoitus (+358442857706). Yksittäisten tilaajien kanssa sovimme hinnasta erikseen. Ota yhteyttä jos haluat esityksen pihallesi! Haluamme tarjota esittävää taidetta livenä ja tuoda iloa ihmisille poikkeustilanteenkin aikana.

FlouTila-esityksessä voi kokea huikeita sirkustemppuja, fyysistä teatteria ja looppimusiikia. Esityksen kesto on 30min. ja se sopii koko perheelle. Meillä on vuosien kokemus esittävästä taiteesta, johon kuuluu mm. katutaiteen tekeminen Suomessa ja muualla Euroopassa.

Bongaa FlouTilan Sirkusauto, ota kuva ja laita someen #sirkusauto #pihakiertue @floutila.
Julkaisemme somekanavillamme myös opetusvideoita tempuista, joita voi opetella kotona.