Tietoa meistä

KUKA MITÄ HÄH?

Alisa Salonen

Teatterikorkeakoulusta 2013 näyttelijäksi valmistunut Alisa on toiminut taidekentällä niin Turun Kaupunginteatterissa, kuin vapaissa taiteilijaryhmissäkin. Koko elämänsä musiikin parissa toiminut näyttelijä löysi oman soittimensa, kun hän törmäsi ensimmäiseen loopperiinsa. Loopperi antoi mahdollisuuden tehdä musiikkia käyttäen vain omaa ääntä. Pienempi loopperi vaihtui nopeasti isompaan ja beatboxauksen alkeet otettiin haltuun. Nyt Alisa tekee omaa musiikkia sekä versioi tunnettuja kappaleita.

Esiintymisen lisäksi Alisa opettaa ja ohjaa lasten ja aikuisten teatteri-improvisaatioryhmiä Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companylla. Hän tarjoaa myös omia improvisaatiotyöpajojaan yrityksille ja kaikenlaisille yhteisöille.

Pekka Laamanen

Pekka Laamanen on toiminut laajasti esittävän taiteen saralla jo usean vuoden ajan. Hän on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta 2010 ja tämän jälkeen työskennellyt sekä sirkuksen, että teatterin kentällä laajasti. Hänellä on vuosien kokemus erilaisista yleisöistä. Pekalle ovat tulleet tutuiksi sirkus- ja teatterilavat, juhlatilaisuudet, lapsille esiintyminen, sairaalat, katuesiintyminen ja monet monet muut ympäristöt. Laamanen toimii myös sirkusopettajana Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companylla